Vestiging

Kievitstraat 15, 1761 XA, Anna- Paulowna, Noord-Holland

06-41281621

Neem contact op, wij staan graag voor u klaar!

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Zaterdag op afspraak. Zondag gesloten.

Muur verwijderen

Wij verwijderen alle soorten muren

Draagmuur, Buitenmuur & Muur Verwijderen - Keuken & Huis

Doorbraakgigant is specialist op het verwijderen en doorbreken van muren. Alvorens we beginnen met het verwijderen van de muur wordt er gekeken wat voor soort muur het betreft. Dit is van groot belang om voor de veiligheid en structurele integriteit van de woning.

Normale muur verwijderen

Indien het een normale muur in de woning betreft (dit betekend dus niet-dragend) dan kunnen wij snel en eenvoudig de muur verwijderen. Op de bouwtekeningen zijn vaak de dragende muren aangegeven. Dit is een goede indicatie wat betreft een niet dragende muur.

Draagmuur verwijderen

Mocht de muur die u wilt verwijderen een draagmuur zijn, dan is dat vaak ook geen probleem. Hiervoor hebben we vaak de bouwtekening van de woning nodig om te controleren of het werkelijk een dragende muur gaat. Mocht de bouwtekening niet beschikbaar zijn dan zijn de volgende punten een goede indicatie of het om een draagmuur gaat.

  • De muur loopt naar de volgende verdieping
  • De muur is minimaal 20 centimeter in dikte
  • De muur is een buitengevel
  • Houten of stalen balken eindigen in de muur

Uiteraard komen we eerst bij u de muur inspecteren, alvorens we beginnen met de sloopwerkzaamheden. Onze experts kunnen ter plekke beoordelen hoe en of het verwijderen van de muur mogelijk is.

Additionele kosten

Elke woning is anders. Dit houdt in dat er mogelijke additionele kosten gemaakt worden om uw muur te kunnen verwijderen. Kosten die invloed hebben op het verwijderen van de (draag) muur zijn bijvoorbeeld:

  • Hoeveel invloed heeft de (draag) muur op de fundering
  • Hoeveel verdiepingen liggen boven de muur.
  • De leeftijd van de woning
  • Soort meer
  • Bestaande leidingen en elektriciteitsdraden in de muur

Afvoeren van puin

Doorgaans levert een dragende muur ongeveer 10 m3 puin op. Het afvoeren van puin verzorgen wij voor u. Hierdoor heeft u alles van start tot finish bij Doorbraakgigant ondergebracht.

Bent u klaar om een (draag) muur te laten verwijderen? Neem vandaag nog contact op met een van onze sloop experts. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvraag doen. Klik hiervoor op de onderstaande knop.

×