Vestiging

Kievitstraat 15, 1761 XA, Anna- Paulowna, Noord-Holland

06-41281621

Neem contact op, wij staan graag voor u klaar!

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Zaterdag op afspraak. Zondag gesloten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontvang de beste prijs voor uw sloopwerkzaamheden – geheel vrijblijvend!

Aanvraagformulier

De gegevens die u als bezoeker aan DoorbraakGigant, merknaam van Stulen Sloopwerken via deze website hebt verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

Erg netjes! wij zijn tevreden met het eind resultaat
Lees verder
Na een constructie tekening besloten om de draagmuur te verwijderen bij Stulen Sloopwerken. De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn! Omdat we zelf een container hadden gehuurd is de prijs voor het afvoeren van het puin van de rekening af getrokken. Erg netjes! wij zijn tevreden met het eind resultaat. Mevr. Boom, Gouda
Kan Dennis en zijn medewerkers meer dan aanraden
Lees verder
Vanochtend om klokslag 8.00 uur zoals afgesproken. Harde werkers met een goede mentaliteit die zeer vakkundig en meedenkend te werk gaan. Uitermate tevreden over de geklaarde klus, 2 draagmuren verwijderen. Kan Dennis en zijn medewerkers meer dan aanraden.
 dhr. Liefhebber, Ursem
Vorige
Volgende

Laat uw sloopwerkzaamheden over aan de vakman

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wij nemen uw aanvraag veelal binnen 24 uur in behandeling. Een van onze experts zal individueel uw bouwsituatie proberen te beoordelen om een schatting maken van de arbeidsduur en benodigde materialen.

Indien u een prijsindicatie op locatie wilt ontvangen, vermeld dit dan in het aanvraag- formulier. Zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen of komt u er niet uit, neem gerust contact met ons op.

×