Vestiging

Kievitstraat 15, 1761 XA, Anna- Paulowna, Noord-Holland

06-41281621

Neem contact op, wij staan graag voor u klaar!

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Zaterdag op afspraak. Zondag gesloten.

Werkzaamheden

Jarenlange ervaring vertaalt in veilig en duurzaam sloop- en bouwwerk

Wij zijn experts op het gebied van sloopwerkzaamheden, zoals het doorbreken van muren, het installeren van portalen en het realiseren van ingewikkelde staalconstructies.

Muur verwijderen

Zoekt u een betrouwbare, professionele partner voor het verwijderen van een muur of draagmuur in uw woning of pand? Zoek niet verder! DoorbraakGigant is dé expert in het doorbreken van muren en draagmuren voor particuliere huiseigenaren en woningcorporaties. Lees verder om te leren hoe wij uw ruimte kunnen transformeren en waarom DoorbraakGigant inschakelen essentieel is.

Muur doorbreken

sloopwerk

DoorbraakGigant is gespecialiseerd in het verwijderen en doorbreken van muren. Voordat we de muur verwijderen, onderzoeken we het type muur om de veiligheid en structurele integriteit van het gebouw te waarborgen. Als het een niet-dragende muur betreft, kunnen wij deze snel en eenvoudig verwijderen. Bouwtekeningen geven vaak de dragende muren aan, wat een goede indicatie is voor een niet-dragende muur.

Portalen

muur doorbraken

Plant u een uitbreiding van een ruimte in uw woning of het vervangen van een draagmuur? Bij DoorbraakGigant bent u aan het juiste adres voor het installeren van een portaal. Als expert in het monteren van portalen zorgen wij voor een veilige en professionele oplossing. Wij bedienen particuliere huiseigenaren en woningcorporaties die een betrouwbare partner zoeken voor het plaatsen van stalen portalen.

Staalconstructies

Zoekt u een betrouwbare partner voor het installeren van staalconstructies in uw huis of project? Zoek niet verder! DoorbraakGigant is dé expert in het plaatsen en monteren van staalconstructies, en het realiseren van stalen uitbouw en stalen portalen. Met onze hoogwaardige staalbouw en maatwerk leveren we de perfecte oplossing voor uw verbouwing of renovatie.

Stempelen en stutten

Bij het verbouwen of doorbreken van muren is veiligheid van groot belang. Bij DoorbraakGigant zijn we gespecialiseerd in het stutten en stempelen tijdens sloopwerkzaamheden. Ons deskundige team zorgt voor een veilige en stabiele woning tijdens de werkzaamheden, zodat u zorgeloos uw droomhuis kunt realiseren.

Sparing

staalconstructies

Bent u een particuliere huiseigenaar of vertegenwoordiger van een woningcorporatie en zoekt u een betrouwbare partner voor het creëren van uitsparingen in beton? DoorbraakGigant is uw oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in sparing en bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder het frezen van sparingen en het maken van uitsparingen voor leidingwerk. Lees verder om te ontdekken waarom DoorbraakGigant de beste keuze is voor al uw sparing behoeften.

×